2.2.2011

Mustaa, valkoista. 

Tässä kuvassa mustavalkoinen versio Ruususta. Voin varmaan olla tyytyväinen, sillä tämä oli ensimmäinen kutistemuoviriipus, joka meni uunissa ihan kasaan, eikä enää suoristunut ilman pienoista väkivallan käyttöä. Ja siis eihän se kunnolla suoristunut sittenkään, parit kuprut riipukseen jäi.

Olen tänään vaan sinkoillut paikasta toiseen. Sellainen on kamalaa. Päivä tuntuu menevän aivan hukkaan, ja tuloksena on yleensä päänsärky ja kipeät hartiat, sekä kassien kantamisesta venyneet kädet. 

Onneksi sentään törmäsin hauskaan kauppaan ryntäillessäni tänään kaupungilla. Se oli aivan täynnä valkoisia posliiniesineitä, erilaisia papereita, servettejä ja kaikkea posliininmaalaukseen liittyvää. Mukaan tarttui kukkakuvia, ehkä niistä tulee seuraavaksi koruja. Myös hassuja vanhanaikaisen näköisiä sienikuvia ostin ison arkillisen, ajattelin niistäkin koruja tai sitten jotain muuta askartelua, ehkä joku taulu pikku poikieni huoneeseen.

5 kommenttia:

  1. Ihan täydellinen ruusu. Hienoja nämä sinun kutistemuovipiirroksesi.

    VastaaPoista
  2. Upea riipus! Olen Solen kanssa samaa mieltä muistakin kutistemuovipiirroksistasi :) Tekisi mieli itsekin kokeilla vaikka ei piirrustustaito ihan tuolle tasolle ylläkään!

    VastaaPoista