14.12.2010

Ruusu.


Kokeilu kutistemuovista. Oli vaikeaa piirtää, kun ei tiennyt, miten värit käyttäytyvät kutistuksessa. Aika paljon ne lopulta tummenivat, tässä kuvassa riipus on kyllä kiltimmän värinen kuin oikeasti, ei siis ihan niin pinkki. Ruusu on aika iso, korkeus 10cm. Odotan innolla, että pääsen ulkoiluttamaan tätä! :)

5 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista, tämä on ihan uusi juttu mulle. Kaunis tuo riipus, kerrohan enemmän tuosta kutiste muovista??? tuo ruusu on ihana ja olet kyllä tosi taitava :D

  VastaaPoista
 2. Ystäväni esitteli viikonloppuna mulle tuon kutistemuovin. Ilmeisesti sitä on ollut olemassa iät ja ajat :) Muovia saa askarteluliikkestä. Siihen piirretään tai maalataan ja vissiin siihen voi suoraan tulostaakin, googlettamisen perusteella.
  Kun kuva muovilla on valmis, muovi leikataan haluttuun muotoon ja rei´itetään jos siihen on tarvetta. Sitten pala laitetaan uuniin. Muovista riippuen, 130-170c asteeseen ja pidetään uunissa muutamia minuutteja. Muovi menee ensin sellaiseksi käppyräksi ja kutistuu noin viidesosaan alkuperäisestä koosta, kovettuu ja paksuuntuu. Kun muovi on suoristunut, sen voi ottaa pois uunista ja se on valmis!

  VastaaPoista
 3. Tämä kommentointi on nyt ihan hirveän haastavaa mulle tänään :) Tuosta jäi pois kiitokset kauniista sanoistasi, siis, kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Ahaa, elikkä täytyis osata piirtää noin hienosti, joten ihalein vaan sinun töitä :D

  VastaaPoista
 5. Niin siis kai siihen voi myös tulostaa, itse en ole kokeillut :)

  VastaaPoista