4.1.2011

Vuoden ensimmäisiä. 

Tämä on vuoden ensimmäinen koru, nuo eiliset korvikset oli tehty jo viime vuonna. En ole suinkaan silti ollut toimeton näinä muutamina päivinä, opettelin nimittäin neulomaan! Ajattelen, että joka vuosi pitää oppia jotain uutta, viime vuonna opettelin ristipistoja ja kirjontaa, tänä vuonna harjoittelen ainakin neulomista.

Tässä rannekorussa on fluoriittia, jadea ja hopeaa ja sitten jotain, mitä en tunnista. Suurin osa näistä on tuotu New Yorkista, myös tuo kellertävä mysteerikivi. Jos joku tunnistaa niin kertokaa mullekii!

On vaikeaa pysytellä vain yhdessä tyylissä. Välillä kaipaan värejä, ja nyt taas tällaista hillitympää kirkkautta ja kuulautta. Uuden vuoden vaihtuminen tuntuu nyt merkityksellisemmältä kuin pitkään aikaan. Odotan tältä vuodelta paljon ja mielessäni on suuria suunnitelmia. Edellinen vuosi oli varmaan tähänastisen elämäni rankin, mutta se on nyt mennyt ja on aika katsoa tulevaan aivan uudella energialla.

6 kommenttia:

 1. Onneksi helmiä on joka lähtöön, että voi tehdä kulloiseenkiin mielialaan sopivaa!
  Ihanat utusumeat värit tässä.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan raikkaan näköinen koru, ja tosiaan kuulas, kauniit värit! Olen käynyt täällä jonkin aikaa lukemassa ja katselemassa kuvia mutta valitettavasti vähän laiska kommentoimaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille!

  Mags: Juu helmistä ei ole onneksi pulaa maailmassa eikä tässä taloudessa varsinkaan :)

  VastaaPoista