25.1.2011

Romanttista.Romanttinen kaulakoru vintagehelmistä ja -kukkacameosta. Itse miellän vintage-sanan koruissa siten, että koru tai suuri osa siihen käytetyistä tarvikkeista on oikeasti vanhoja, ainutlaatuisia aarteita. Kaikkiin koruihini, jotka blogista löytää tunnisteella vintage, on käytetty sellaisia.

Vintage-henkisyys on tietysti vähän monimutkaisempi asia. Se on varmaan ihan jokaisen katsojan omassa silmässä, siellä missä kauneuskin... Mitä teille siitä tulee mieleen?

5 kommenttia:

 1. Vintage minustakin tarkoittaa aidosti vanhoja esineitä, mutta nykyisin sanalla viitataan myös vanhannäköisiksi tuunattuihin tai kulutettuihin esineisiin ja vaatteisiin (wiki)

  Romanttinen ja tunnelmallinen koru!

  VastaaPoista
 2. Vintage tuo minulle ajatuksen siitä, että esineellä on tarina, jokin matka jo kuljettuna tai sitten se on "uusvaha" juttu jonka avulla matkataan menneisiin muistoihin. Korusi on yksinkertaisuudessaan niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Korusta tulee mieleen sellainen ihana englantilainen ruusujen ympäröimä mökki. Kaunis punainen. Vintagesta tuli ainakin alun perin mieleen 1910-40 -luvut, ja aidosti vanhat asiat. Nykyään olen oppinut jo että sillä tarkoitetaan muutakin vanhaa ja vanhan näköistä. Jotenkin kuitenkin miellän sen noihin vuosikymmeniin edelleenkin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin ajattelen vintagesta, että se on kauniisti vanhannäköistä vanhaa, jolla on tarina...

  Ihana on tämä herkkä ruusukoru ja tosi kauniita koruja koko blogisi täynnä! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne ja mielipiteistänne!

  VastaaPoista