23.3.2011

Kivien pariin.


Tummat Swarovskit ja vuorikristallit ovat katselleet helmilipaston (suosittelen tätä mallia, ihan paras! ) päällä, kun olen piirtänyt ja suhannut työhuoneeseen ja takaisin. No, nyt ne ovat tuossa viimein kaulukoruna.
Swaroja tilailin alkuvuodesta, mutta en ole vielä aikaisemmin tehnyt niistä mitään, ne ovat siis nuo helmiäishelmet tuolla. Silloin oli jotenkin kova hinku saada helmiäispintaisia helmiä, mutta kasvissyöjänä ja eläinten oikeuksista välittävänä olisi tuntunut oudolta ostaa oikeita makeanveden helmiä. Lueskelin ympäriinsä ja tulin siihen tulokseen, että Swarovskit ovat hyviä ja tilasin pyöreitä ja tuollaisia helmien muotoa imitoivia pottuja. Tosi kauniita, myös ne potut siis!

Olin viikonloppuna Turussa Designmyyjäisissä. Palaute oli oikein hyvää ja koruja meni kaupaksikin. Suuri kiitos kaikille asiakkaille ja juttelijoille!
Muutaman viikon päästä uusiksi Korjaamolla, Helsingissä. Siellä järjestetään Designmarkkinat 16.-17.4.

7 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä kovasti tästä korustasi, olen sun fani ;-D

  (Jos muistan oikein, niin myös Swarovskin helmiäishelmien pinnoite ON luonnollisten helmisimpukoiden helmiäistä, jauhettuna, lisäaineilla vahvistettuna. Onko sinulla muunlaista tietoa?)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on koru!
  Mulla on tuo sama lipasto, se on todellakin loistava helmikäyttöön! Ilahdun aina kun avaan laatikon ja nauhat ovat siellä kauniisti rivissä :) Tosin nyt ne on jäänyt jo vähän pieneksi, pitänee harkita toisen hankintaa :D

  VastaaPoista
 3. Kiva, että myyjäiset menivät hyvin :) Tykkään tavastasi tehdä kaulakoruja näin värien mukaan liukuen. Kaunis koru jälleen!

  VastaaPoista
 4. Tämä on todella kaunis koru! Kävin läpi muutkin korusi ja ne ovat kerrassaan ihania!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne!

  Mags, mä luulin, että päällyste olisi samankaltaista, mutta ei kuitenkaan simpukasta, jostain luin näin. Mutta se siitä eettisyydestä sitten jos olet oikeassa :D

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo koru, taas niin sinua. Koru taas "valuu" värien kanssa ihanasti . Tykkään, tykkään ja tykkään.

  VastaaPoista