29.10.2010

Energiaa.





Aurinkoenergiaa pimeisiin iltoihin.

28.10.2010

Punajuurta ja palasia.




Korvispajalta. Odottelen hopea-osia saapuvaksi ja sillä aikaa olen tehnyt näitä kierrätysmalliston koruja messuja varten. Näissä korviksissa on vintage-pitsiä ja -helmiä, metalliosat antiikkimesiinkiä.
Niin ja se punajuuri-asia. Jos oikein tarkasti katsoo, voi huomata aavistuksen vaaleanpunaista väriä parissa ylempien kuvien pitsilehdessä. Ne värjääntyivät itsekseen pitsin lakkaamisprosessin aikana, korvisten tekijä oli nimittäin juuri muutama tunti sitten kuorinut ja raastanut punajuuria. Ja söpöjähän niistä tuli!

27.10.2010

Rouheaa kultaa.



Kultainen kaulakoru-pyriittiä, akaattia ja hopeaa

Pyriitteihin olen aivan ihastunut. Varsinkin tuollaisiin rouheisiin. Elämä on ihanaa kun on tällaisia kauneuksia ympärillä!

26.10.2010

Kaikenlaista.




Vähän samaan tyyliin kuin eilen. Tässä kaulakorussa vaan ei kovin montaa samanlaista helmeä ole. Pitkän aikaa olen halunnut tuon vihreän ja tuon keltaisen yhteen ja siinä ne nyt on!

25.10.2010

Tilauksesta.



Pyydettiin vaaleanpunaista samaan tyyliin kuin tekemäni rannekorut. Tämä kaulakoru syntyi viikonlopun aikana. Ruusukvartsi on ihan lempikiveni, sitä löytyy tästä korusta rouheampana palana ja fasettihiottuna nugettina.

24.10.2010

Sunnuntain siniset.




Eilen otettuihin kuviin on tallentunut jo talven kylmä valo, vaikka aurinko kuvaushetkellä paistoikin.

Ylimmäisessa korussa on pikkuriikkisiä safiireja hopeaketjussa. Koru on tehty ihan itselle, siinä on kolmen poikani syntymäkuukauden kivet. Tykkään tosi paljon sen yksinkertaisuudesta ja vähän niin kuin piilotetusta symboliikasta. Kolme kiveä yhteensä tuntui liian vähältä, joten laitoin kolme kiveä kullekin pojalle. Ikää on silti vasta kaksi vuotta :)

Alemmassa kuvassa kaulakoru, jossa lapis lazulia ja kauniita kimmeltäviä sodaliittipalleroita sekä hopeaa.

23.10.2010

Lauantain punaiset.



Tanssimaan -rannekoru; kivihelmiä ja hopeaa sekä muutama vintage lucite-helmi


Mansikkainen kaulakoru, kivihelmiä ja hopeaa sekä pikkuruisia lasihelmiä

Energistä lauantaita kaikille!

22.10.2010

Messuja odotellessa



Kiiviä - jadea hopeaketjussa

Osallistun joulukuussa messuille ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen keskittynyt nyt kuukauden pelkästään messuihin, Etsyyn en ole päivittänyt uusia koruja vaan tehnyt niitä "pöytälaatikkoon". Ja vielä pitäisi tehdä paljon!

Kuvassa pientä ja vihreää. Tuo värisävy on jotain ihan uskomattoman ihmeellistä.

21.10.2010

Vaaleanpunainen



Mansikkamaito rannekoru, kivihelmiä ja hopeaa

Rakastan harmaata ja vaaleanpunaista yhdessä, ja vaaleanpunaista ja ruskeaa myös. Ja vaaleanpunaista ja...




Savuruusu rannekoru; kivihelmiä, lasihelmi ja hopeaa.

Uutta vielä...



Oliivi rannekoru, kivihelmiä ja hopeaa



Pilkullinen rannekoru, kivihelmiä ja hopeaa

Piitkästä aikaa!

Koruja on syntynyt paljon, mutta en vaan ole ehtinyt päivittää. Tyyli on ehkä muuttunut ja materiaalit ainakin: olen alkanut käyttää metalliosina pelkästään hopeaa. Vaikka joskus olin sitä mieltä, että se on tylsintä mitä voi olla. Niin se mieli muuttuu, tällä hetkellä tärkeintä on tietysti kaunis lopputulos, mutta myös materiaalien laadukkuus.

Uusissa koruissa olen haastanut itseni käyttämään värejä ja muotoja uudella tavalla. Haluan miettiä pitkään ja olla myöhemminkin varmasti tyytyväinen lopputulokseen.





Hyvin Vihreä rannekoru ; erilaisia kivihelmiä ja hopeaa