26.9.2009

Saturday


Spring Necklace; jade beads with brass findings


Autumn Necklace; jasper and jade beads with brass findings

Kivihelmet ovat taas kutsuneet mua. Kokeilin vähän erilaisia väriyhdistelmiä ja tällaisia vuodenaikakoruja tuli... Nämä ovat molemmat hiukan yli 90 cm ja niitä voi pitää pitkänä koruna tai kietoa kaksi kertaa kaulan ympäri. Käytännöllistä! :)

Mun osaltani ensimmäinen kauppa tehty Taitomaassa! Toivottavasti sinne löytäisi paljon ihmisiä, hienoa kun Suomeenkin on tuollainen kauppa perustettu.

22.9.2009

Tuesday




Water Drops Bracelt; crocheted oxidized silver wire and moonstones.

Sainpas tämänkin vihdoin kuvattua. Monta viikkoa tainnut olla jo valmiina. Nyt olen käytettänyt hopeaa. Siinä on kaunis mustaakin mustempi väri! Ja nuo kuukivet ovat myös suuria suosikkejani. Nämä vielä ovat niin suloisen pikkuisia, vain 5mm pitkiä.

Laitoin koruja myyntiin uuteen suomalaiseen kauppaan Taitomaahan. Käykääpäs katsomassa!

19.9.2009

Saturday



Sunday Lady Bracelet; cotton lace and glass beads with antique brass findings.

Nyt sitten sitä pitsiä. On se niin söpöä :) Rannekoru on noin 2cm leveä. Säätöketju ja lukko tuolla takana, tälle korulle on tärkeää, että on just oikean pituinen.

Muistan, että sain tänään jonkun kuningasidean. Mutta en muista mikä se oli.

16.9.2009

Wednesday



Cherry Bow Necklace; freshwater pearls knotted in silk, satin bow and brass findings.

My favorite Etsy customer made such a sweet blog post about my jewelry, you´ll find it here!


Rusetti-kaulakoru makeanvedenhelmistä, solmittuna silkkiin. Olen tehnyt vähän erilaisia juttuja nyt, tällä hetkellä tekeillä pitsinen rannekoru... Pitsi on mun tosi lemppari materiaali, koruissa en kuitenkaan ole sitä vielä paljoa käyttänyt.

Eräs mahtava asiakkaani kirjoitti koruistani aivan punastuttavan mairittelevan jutun blogiinsa, löytyy täältä!

13.9.2009

Sunday


Chocolate Rose Necklace; glass pearl beads and antique brass findings in long brass chain.

Näitä olen tehnyt pari. Toinen, valkoisista marmorihelmistä tehty, lähti Australiaan asti! :)
Tässä on käytetty helmiäislasihelmiä, jotka on korupiikeillä taivuteltu vähän kuin marjan muotoon, ja "marja" roikkuu pitkässä ketjussa. Sain inspiraation näihin yhdestä mahtavasta kirjasta.





Rasberry Sorbet Bracelet; jade, aventurine and glass beads hand-knotted in silk cord with brass findings.

Toinen marjaisa... Ostin tällaisia upeita mikro-hiottuja jade-helmiä messuilta viime viikonloppuna. Ovat ihanan vadelmaisen mehukkaan punaisia :) Näistä syntyi perus rannekoru, solmittuna silkkiin. Olen niin ihastunut noihin solmuihin, että olen tenhyt kaikenlaiset rannekorut nyt vaan solmimalla.

8.9.2009

Tuesday


Leaf Bracelet; freshwater pearls hand-knotted in silk with brass findings.
My very first one ever with freshwater pearls!

Nyt on ensimmäinen rannekoru tehty makeanvedenhelmistä... Ja siis näistähän tulee aivan ihastuttavia koruja! Niin kevyitä ja enpä ole taas vähään aikaan törmännyt mihinkään näin kauniiseen kuin nämä vihreät helmet :) näitä pitää varmaan saada lisää!

4.9.2009

Friday



Love ring; fine silver and a chrystal. I took a course about silver clay last weekend and this is the result :)

Olin hopeasavikurssilla viime viikonloppuna. Tein tämän sormuksen ja sitten pari riipusta joita ei ehkä tarvitse esitellä... Hopeasavi on hieno materiaali, mutta aika vaikea, kun se kuivuu niin nopeasti. Pitää tietää tarkalleen mitä tekee ja ensikertalaiselle se on ehkä hiukan hankalaa. Saatan kyllä joskus vielä tehdäkin näitä lisää, juuri sormuksiin hopeasavi sopii musta hyvin.